Anasayfa » Haberler » Çalışmalarımız aralıksız devam etmekte.

Çalışmalarımız aralıksız devam etmekte.

Havaların ısınması ve yağmurların kesilmesi ile İlçemiz adeta şantiye alanına dönmüş durumda.Sorunsuz bir Korgan İnsana dğer , yaşamaya değer bir Korgan parolası ile yola çıkan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'ın talimaatları ile Fen İşleri ekiplerimiz Büyükşehir ekiplerimizle birlikte geceli gündüzlü çalışmalarına devam etmekteler. Koçcuğaz Mahallemiz, Çitlice Mahallemiz, Çiftlik Mahallemiz ve Aşağıkozpınar Mahallelerimizn yol problemleri bitmiş durumda. Yaz ayı içersinde bütün ilçe yollarımızın biteceği, her Mahalleye de 1 km Beton Yol Yapılacağı müjdesini veren Başkanımız KİRAZ, 'Korgan - Tepealan arası sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi, bir çok mahallemiz de de satih kaplama asfalt alt yapıları bitti, en geç 2016 yılına kadar tamamen yol sorunsuz bir Korgan olacak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver YILMAZ ve ekibine çok teşekkür ederim. Vatandaşlarımız biraz daha sabırlı olsunlar' dedi.