Anasayfa » Haberler » Beton Yol Çalışmalarımıza Başladık

Beton Yol Çalışmalarımıza Başladık

Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'ın seçim vaadlerinden olan ve her platformda dile getirdiği Beton Yol Projemiz hayata geçiyor. Terzili Mahallemiz ve Tepe Mahalle Abaz Küme Evlerinden Başladığımız çalışmamız bütün Mahallelerimizde yapılacak. İhaleleri biten ve toplam 30 km uzunluğunda olacak yol çalışmamız hakkında Başkanımız KİRAZ şunları söyledi. 'Karadenizimiz çok yağış alan ve yolları sürekli bozulan bölgemiz, bunun tek çaresi sıcak asfalt ve beton yol. Bizlerde bu ikiyol üzerinde yoğunlaştık. Sıcak asfaltımızı zaten 3 ana yol da Büyükşehirimiz yapıyor. Mahalle bağlantı yollarımız da yine Büyükşehirimiz sayesinde satıh kaplama asfalt oldu. Bizlerde saha çok sıkıntılı olan ara yollarımız da beton yol çalışmalarımıza başladık. İlçemize hayırlı olsun' dedi.