Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » 2015 yılı Aralık ayı Olağan Meclis Toplantımız Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ Başkanlığında Belediye Meclis toplantı salonumuzda gerçekleştirildi.

2015 yılı Aralık ayı Olağan Meclis Toplantımız Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ Başkanlığında Belediye Meclis toplantı salonumuzda gerçekleştirildi.

Korgan Belediyesi Meclisi, 2015 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri, gündem maddelerini görüşerek karara bağladılar.

Her ayın ilk haftası toplanan Korgan Belediye Meclisi, Aralık  ayı toplantısını Pazartesi  günü saat 10:00’da gerçekleştirdi.

Meclis, 4 maddelik gündem maddelerini görüşerek oy birliği ile karara bağladılar. Bir önceki toplantıya ait olan 05.11.2015  tarihli tutanağın okunup oylanmasının ardından, Müdürlüklerden gelen teklifler görüşülerek karara bağlandı.

Dilek ve temenniler bölümünde ise  Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ Belediyemizin yapmış olduğu faaliyet ve çalışmalar hakkında meclise bilgi verdi.

1-Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Korgan İ.H.L ile Korgan-Fatsa yolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonu arasına yaya kaldırımı yapılacağı müjdesini verdi.

2-Nüfus sayımı ile ilgili olarak gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini hakkında meclise bilgi verdi.

3- Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Korgan-Fatsa yolunun yapım aşaması hakkında meclise bilgi verdi.

3-Yeni yapılacak Korgan Devlet Hastanesinin ihalesinin 2015 Aralık ayı içinde yapılacağını söyledi.

4-Adalet Bakanlığına tahsis edilen Korgan Anadolu Lisesinin  karşısındaki park alanın tekrar Belediyemize kazandırılmak için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

5-Yapılması planlanan yeni kent meydanı hakkında da bilgi verdi.

6-Milletvekilimiz Sayın Metin GÜNDOĞDU’ya da  İlçemize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Paylaş