Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » ATMA ! PAYLAŞ ! İYİLİK SAĞLIKTIR.....

ATMA ! PAYLAŞ ! İYİLİK SAĞLIKTIR.....

Atma! Paylaş! İyilik Sağlıktır…..

Atma! Paylaş! adı verilen kampanya çerçevesinde vatandaşlarımız evlerindeki kullanmadıkları fazla eşyaları atmayıp Belediyemize ulaştıracak. Korgan Belediyesi de fazlalık eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak…

30 Mart 2014 seçimlerinden itibaren 'Gönüller yapacağız!" sloganıyla hareket eden Belediyemizin son kampanyasıyla ayakta alkışlanacak.Belediyemiz  başlattığı yeni sosyal sorumluluk projesi ile yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşarak eksikliklerini gideriyor. ‘Atma! Paylaş!’ sloganıyla başlayan proje evlerinde fazla eşyası olan vatandaşların eşyaları Korgan  Belediyesinin aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

GÖNÜL BAĞI OLUŞTURULUYOR

İlçemizde güçlü bir gönlü bağını oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Tuncay KİRAZ kullanılır durumdaki fazla eşyaları vatandaşların evlerinden alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.

Başkanımız Tuncay KİRAZ, "Atma Paylaş kampanyası ile koltuk, perde, beyaz eşya, giysi gibi birçok eşya evlerden alınıp ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlediğimiz ‘Atma! Paylaş!’ kampanyası ihtiyaç sahibi ailelerin umudu olacak. Bu proje ile hem Şehzadeler ilçesinde vatandaşlar arasında güç bir gönül bağını oluşturmayı hem de ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

BELEDİYE İMKANLARIYLA

Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, projenin belediye imkanlarıyla yürütüleceğini belirterek, "Bize ulaşan tüm vatandaşlarımızın evinden eşyaları biz alacağız. Daha sonrasında bu eşyaları tekrarda elden geçirilerek onarılacak, yıkanıp temiz bir şekilde tespit etmiş olduğumuz ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracağız. Bu konuda hassasiyet gösteren tüm duyarlı vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Projemize destek vermek isteyen vatandaşlarımızın 04526712127 nolu  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzü aramaları yeterli olacak” dedi.

Paylaş