Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'ın Yeni Yıl Mesajı.

Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'ın Yeni Yıl Mesajı.

Sevgili Korganlı Hemşerilerim;
Yaşanabilir bir Korgan adına verdiğimiz mücadelenin bir dönemini daha geride bırakyoruz ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisindeyiz Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz.
Yepyeni bir yeni bir yıla girmenin coşkusuyla geride bıraktığımız 2015 yılı içerisinde İlçemiz yaşam seviyesini yükseltmek amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı ve şeffaf bir anlayış sergiledik.Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yaptığımız mahalle ve esnaf gezileriyle sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk.Bu sayede İlçemize yakışır önemli hizmetler gerçekleştirdik.
 
Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Korgan halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye yaklaştırabilecek şekilde sürdürdüğümüz hizmet yarışında yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Bunun için 2016 yılında daha çok çalışacağız, daha büyük başarılana imza atacağız.
Her yeni yıl beraberinde yeni umutları, uygulanacak yeni kararları, gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de getirir. Yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle, 2016 yılının başta İlçemiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barışın, huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, bu vesileyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.
  Tuncay KİRAZ
           Korgan Belediye Başkanı
Paylaş