Anasayfa » Haberler » Kar İlçemizde Sert Geçiyor.

Kar İlçemizde Sert Geçiyor.

Kış mevsiminin gelmesi ile Bölgemiz ve İlçemiz genelinde soğuk kendini iyiden iyiye hissettirmiş durumda. 1 Ocaktan itibaren etkili kar yağışı ve ardından meydana gelen don olaylarına karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmaları özellikle soba sızmaları ve araçların zincir takmaları konusunda hassasiyet göstermeleri gerekmektedir. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ; Kış ile ilgili Büyükşehir Belediyemiz ile her türlü tedbiri almış bulunmaktayız. Don olaylarına karşı vatandaşlarımız her zamankinden biraz daha  fazla dikkatli olmalı, olası olumsuzluklarda Belediyemizin 0452 671 21 27 nolu numarasını aramaları yeterli olacaktır. ' diyerek vatandaşlarımıza uyarılarda bulundu.