Anasayfa » Haberler » Karla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyoruz.

Karla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyoruz.

İlçemiz genelinde kar yağışı sonrası bir çok yerde yollarımız kapandı, elektrik hatları kesildi ve telefonlar çekmez oldu. Karla Mücadele ekiplerimiz yoğun çalışmaları sonucu 800 km'lik yol ağımızın 400 km'lik kısmını ulaşıma açtı ve halen açmaya devam ediyor. Konu ile ilgili açıklamasında Başkanımız Tuncay KİRAZ; 'Tüm hazırlıklarımızı önceden yapmıştık, Fen İşleri Karla Mücadele Ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız ve sistemli bir şekilde devam etmektedir. İlçemiz yüksek rakımlı bir ilçe olduğu için sahillere oranla kar yağışı ve don olaylarının fazla olduğu bir yerleşke, Büyükşehir Belediyemiz Korgan Ulaşım Ekipleri ile ortak çalışmalarımızla kar yağışının başladığı Cuma gününden itivaren 43 acil hastayı 112 Acil Servislerine teslim ettik, Açılmayan Mahalle yolumuz kalmadı, Yollardan dolayı mazot sıkıntısı da çekmeye başladık, önceliğimiz Yaşlı, Çocuk ve Doğum hastaları. Vatandaşlarımızından biraz daha sabır ve anlayış bekliyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız acil durumlar için 444 1 052 nolu telefonu arayabilir. Çalışmalarından dolayı ayrıca Fen İşleri Karla Mücadele Ekiplerine tek tek teşekkür ediyorum.' dedi.