Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » 'Korgan ve Niksar Bir Elmanın İki Yarısı Gibidir'

'Korgan ve Niksar Bir Elmanın İki Yarısı Gibidir'

“NİKSAR VE KORGAN KARDEŞ ŞEHİRLERDİR”
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ı makamında ziyaret etti.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan beraberinde Niksar Korganlılar Derneği Başkanı Şaban Kalaycıoğlu ile Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ı makamında ziyaret ettiler.
Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’a iadeyi ziyarette bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar ve Korgan’ın bağlarının güçlü olduğunu belirterek, Niksar’da yaşayan Korganlı vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını söyledi. Başkan Özcan yaptığı konuşmada; “Korgan Belediye Başkanımız Sayın Tuncay Kiraz bizleri ziyaret etmişlerdi. Bizlerde Niksar Korganlılar Derneği Başkanımız Şaban Kalaycıoğlu ile iadeyi birlikte kendilerine ziyarette bulunduk. Her iki ilçe ilişkilerini sıklaştırmak için beraber hareket ediyoruz. İlçemizde yaşayan çok sayıda Korganlı hemşehrimiz bulunmaktadır. Kendileriyle hep iç içeyiz. Ayrıca Niksar ve Korgan Belediyelerince ortaklaşa birlik ve beraberlik etkinliğine hazırlanıyoruz. İnşallah 26 Mart’ta bu etkinliğimize ev sahipliği yapacağız. İlişkilerimizin daha kuvvetli olması için ortaklaşa çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise yaptığı konuşmada Niksar ve Korgan’ın bir elmanın iki yarısı olduğunu belirterek; “Niksar ilçemizde yaşayan çok sayıda hemşehrimiz bulunuyor. Hemşehrilerimize her fırsatta yardımcı olan Belediye Başkanımız Özdilek Özcan’a şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Belediye Başkanımız Özdilek Özcan’ın da zikrettiği gibi ortaklaşa bir program düzenleyeceğiz. Bu programla iki ilçe arasında ilişkileri daha da kuvvetlenecek. Niksar Belediye Başkanımız Sayın Özdilek Özcan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ayrıca ziyaretin ardından her iki belediye başkanı Korgan-Niksar yolu hakkında birlikte çalışma yapacaklarının sözünü verdiler.
Korgan Belediyesi ziyaretinin ardından Koraç Peynir Fabrikasını gezen Belediye Başkanı Özdilek Özcan, fabrika sahipleri ile sohbet etti. 
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, kıldığı Cuma namazının ardından ilçeden ayrıldı.

Paylaş