Anasayfa » Haberler » Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Korgan Belediye Başkanımız Sayın Tuncay KİRAZ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

BaşkanTuncay KİRAZ  mesajında; “Tarihte kadınlarımız vatanı ve milleti için kendisinden beklenmeyen birçok fedakarlık göstererek, bu vatanı için neler yapabileceğini ortaya koymuştur. Kadınlarımızın her alanda bilgi ve beceri ile donatılması, daha güçlü bir Türkiye için gerekliliktir. “Peygamber Efendimizin “Cennet annelerin ayağının altındadır.” hadisini ilke edinip, annelerimize olan sevgi, saygı ve hoşgörüyü tüm kadınlara yönelik göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nün başta Korgan’lı kadınlarımız olmak üzere, tüm dünyada ve ülkemizde her türlü bedeni ve ruhi şiddetten uzak, adalete, eşitliğe, barışa ve huzura katkı sağlayıp, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olması temenni ediyor, tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar” gününü kutluyorum.” dedi.