Anasayfa » Haberler » Pasaport İşlemleri Artık İlçemizden Yapılabilecek

Pasaport İşlemleri Artık İlçemizden Yapılabilecek

Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ,Belediye Başkan Yardımcımız Selahattin CİN ve AK Parti İlçe Başkanımız Eyüp KARABAYRAK Korgan İlçe Emniyet Amirimiz Nadir ÖZDEMİR'İ Ziyaret ederek pasaportların Korgan İlçemizden verilmesi ile ilgili bilgi aldılar.Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ Yaptığı açıklamada 'Vatandaşlarımız artık Ordu İl Merkesine yada eskiden olduğu gibi Fatsa İlçesine gitmeden pasaport işlemlerini Korgan İlçemizden yapacaklardır. Bu büyük hizmeti ve kolaylığı bizlere sunan başta Devler Büyüklerimize ve Emniyet Camiasına Korgan İlçesi adına teşekkür ediyorum. ilçemize hayırlı uğurlu olsun 'dedi. İlk pasaport işlemini de Ak Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp KARABAYRAK yaptırdı. Pasaport işlemleri için 2 adet fotoğraf, pasaport harcı, varsa eski pasaport ve nüfus cüzdanı götürmek yeterli olacaktır.