Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » Niksar Korgan Bağlantı Yolu Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Niksar Korgan Bağlantı Yolu Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Karadeniz'i İç Anadolu'ya bağlayacak Fatsa - Korgan- Niksar yolundaki çalışmaların hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

Korgan Belediye Başkanımız Tuncay KirazKorganNiksar yaylaları arasında devam eden yol yapım çalışmalarının 2016 yılının sonuna kadar bitirilmesi için çaba harcadıklarını söyledi.

Fatsa - Korgan - Niksar yolunun Korgan'ın gelişimi için çok önemli olduğunu ifade eden Kiraz, yol çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek şunları kaydetti: 

"Niksar yolu Korgan için hayati bir öneme sahip. Bu yolun tamamlanmasıyla birlikte Korgan ve Fatsa ekonomisi gelişme gösterecek. Ulaşım ağının gelişmesi Korgan'ı çok yakından ilgilendiriyor. Yol yapım işini alan müteahhit firma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sürekli olarak ihaleyi alan müteahhit firmaların yol yapım çalışmalarını bırakarak gitmesi vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Bizler milletvekillerimizle birlikte bu yolu yakından takip ediyoruz. Çalışmalar bu hızla devam ederse yol 2016 yılının sonuna bitmiş olur."

Paylaş