Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » İlçemiz Kamu Yatırımlarından Hak Ettiği Hizmeti Alıyor

İlçemiz Kamu Yatırımlarından Hak Ettiği Hizmeti Alıyor

Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, İlçemizdeki Devlet Yatırımlarını değerlendirdi. Başkan KİRAZ;'Bir çok Bakanlığın ilçemizde yatırımları mevcut. Tepealan Mahallemizde Halk Sağlığı merkezi kaba inşaatı bitti inşallah Temmuz ayına hazır olacak. Ayrıca Tepealan Mahallemiz de 112 acil servis de Halk Sağlığı Merkezinin yapılması ile 7/24 faaliyet gösterecektir.

Devlet Hastanesi İhalemizde baya yol kat ettik, işin takipçisiyiz. Bilindiği gibi bizden önceki yönetim bir arsa almıştı bizde bu arsamıza ek arsa alarak ihale sürecine kadar getirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde ihalesi yapacak bunu kamoyuyla da paylaşacağız.

 Eski hapishane binalarını da atıl vaziyetten kurtarıp Meslek Lisesi yapılması konusunda son aşamaya geldik.

 Eski sağlık ocağı binamızın yerine Kaymakamlık hizmet binamızın yapılmasına vesile olacağız inşallah. Amacımız Korgan Cumhuriyet Meydanımızı devlet binalarını yıkarak büyük bir meydan ve park alanı haline getirmek.

 SGK şube müdürlüğünü ilçemize kazandırıyoruz inşallah. Yerlerini gelip gördüler. İlçemiz Bölgenin sigorta hizmet merkezi olacak.

Tepealan Mahallemizdeki Ziraat Bankası ATM’sini de Meclis Üyemiz Muhammer ALANTEPE gayretleri ile Mahallemize kazandırdık. Emeği geçen Cumhurbaşkanımız Başdanışmanı sayın İhsan ŞENER beyefendiye ve Milletvekilimiz Sayın Metin GÜNDOĞDU’ya  Bölge halkı adına çok teşekkür ederim.' dedi.

Paylaş