Anasayfa » Haberler » Sanayi Sitesi Satışa Hazır

Sanayi Sitesi Satışa Hazır

SANAYİ SİTESİ SATIŞA HAZIR.
Belediyemiz Sanayi Sitesi dükkanları kat ittifakı tapuları satışa hazır hale getirildi. Yaklaşık 20 dönümlük arazi üzerine kurulacak iş yerlerinin her biri 120m2'lik 76 dükkan ve 5 blok halinde olacak. lavabosundan tüm alt yapı tesisatına kadar donanımlı ve hazır halde yapılan projemiz ayrıca asma tavanlı olacak. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ,' Geldiğimiz günden bu yana İlçemizin en büyük sıkıntılarından birisi sanayi sitesi konusunda büyük gayretlerimiz oldu, sonunda 76 adet 120 m2 kat ittifakı tapularımız satışa hazır hale geldi. İlçemizdeki istihdamı artıracak, gelişime katkısı olacak ve trafiği çözecek bu büyük proje ilçemize hayırlı olsun. Emeği geçen Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Nail YALDIZLI başta olmak üzere, Eski Başkan Yunus UZAN'a yönetim kurulu ekiplerine ve tüm esnafımıza katkı, emek ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum,' dedi.