Anasayfa » Haberler » FATSA-İSLAMDAĞ-KORGAN - NİKSAR YOLU İHALESİ YAPILIYOR.

FATSA-İSLAMDAĞ-KORGAN - NİKSAR YOLU İHALESİ YAPILIYOR.

KORGAN TARİHİ HİZMETLERİ ALMAYA DEVAM EDİYOR.
Yıllardır özlem duyulan FATSA-KORGAN-NİKSAR grup yolunun kalan kısmı ihale aşamasına geldi. 16 km'lik yolun yanı sıra toprak tasfiye, köprü ve üst yapı işleri ve ikmal inşaatının ihalesi 16 Haziran saat:10:00'da yapılacak. Başta Başbakan Yadımcımız Prof.Dr. Numan KURTULMUŞ'a, Milletvekillerimiz Oktay ÇANAK, Metin GÜNDOĞDU ve Ergün TAŞÇI'ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver YILMAZ'a, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı İhsan ŞENER'e, Karayolları Genel Müdürü İsmail KARTAL'a, Karayolları Samsun 7.Bölge Müdürü Kenan KESKİN'e, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN'a, geçmiş dönem Belediye Başkanımız Mahmut Ali AKKİRAZ'a, yolun bu aşamaya gelmesinde emeği geçen ve bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ederim.
İlçemize hayırlı olsun