Anasayfa » Haberler » Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver YILMAZ'ın Eşi Yeter YILMAZ İlçemizi Ziyaret Etti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Enver YILMAZ'ın eşi Yeter YILMAZ Korgan ilçemizi ziyaret ederek da kadınlarla bir araya geldi.
Kurucusu ve Başkanlığını yaptığı Elif Derneğinin faaliyetleri kapsamında Korgan da kadınlarla bir araya gelen Yeter YILMAZ Korgan'ın değişik Mahallelerinde 4 aile ziyareti gerçekleştirdi. İlçe Belediye Başkanlarının hanımlarının yanı sıra OSKİ Genel Müdürü Fatih YÖRÜK'ün eşi Sümeyye YÖRÜK, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia GÖZPINAR, yönetim kurulu üyeleri, Korgan Belediye Başkanı Tuncay KİRAZ'ın eşi Candan KİRAZ, Korgan Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp KARABAYRAK'ın eşi Özgür KARABAYRAK, Ak Parti Korgan Kadın Kolları Başkanı Seyhan AKDERE ve yönetimi de Yeter YILMAZ'a eşlik etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Korgan Belediye Başkanı Tuncay KİRAZ'ın eşi Candan KİRAZ misafirlere hediyeler takdim ettiler, daha sonra yapımı tamamlanan Korgan Belediyesi Hanımlar Lokalini ziyaret eden Yeter YILMAZ ve beraberindekiler ilçeden ayrıldılar.