Anasayfa » Haberler » Ordulu Hemherilerimiz Büyükşehirimizin İftar Programında Buluştu.

Ordulu Hemherilerimiz Büyükşehirimizin İftar Programında Buluştu.

Ordu Büyükşehir Belediyemiz tartafından İstanbul Yenikapı'da organize edilen ve Başbakan yardımcımız Hükümet sözcümüz Prf.Dr. Numan KURTULMUŞ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Kadir TOPBAŞ, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver YILMAZ, Ordulu siyasiler ve  sivil toplum temsilcileri,   gurbetçi hemşehrilerimiz ile iftarda bir araya geldiler. Yoğun katılımın gerçekleştiği programa hemşehrilerimiz katılımı ve ilgisi büyüktü. Programa katılan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ ve Belediye Başkan Yardımcımız Selahattin CİN, iftar programının ardından İstanbul Korganlilar Dernek Baskanı İsmet GÖKCEN, dernek yönetim kurulu üyeleri ve hemşehrilerimiz ile biraraya gelerek hasret giderdi. Yogun bir ilgi ve alaka ile karşılaşan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları verdi.