Anasayfa » Haberler » Dip Mahalle- Yazlık Mahallesi ve Sarıaliç Grup Yolu Genişletiliyor.

Dip Mahalle- Yazlık Mahallesi ve Sarıaliç Grup Yolu Genişletiliyor.

Dip Mahalle ve Yazlık Mahallemiz arası yol genişletiliyor.
Büyükşehir Belediyemiz Ulaşım Dairesi ve Fen İşleri ekiplerimiz Dip Mahallemizle Yazlık Mahallemizin ana yolu olan Sarıaliç Mahallemize de uzanan yolu program kapsamında genişletiyor.  Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, Büyükşehir Meclis Üyemiz Yüksel ERTUĞ,  Başkan Yardımcımız Selahattin CİN, Dip Mahalle Muhtarı Halis KORGAN ve Yazlık Mahalle Muhtarı Nurettin ENGİN çalışmaları yerinde incelediler. Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, konuyla ilgili olarak,' Ana yollarımızdan birisi olan Dip Mahalle, Yazlık ve Sarıaliç Mahalle grup yolumuzu Büyükşehir Belediyemizin gayretleri ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yardımıyla genişletiyoruz. Yıllardır sıkıntı yaşanan yollarımızdan biri olan bu yol genişlemesi yapıldıktan sonra satıh kaplama asfalt olacak ve hakettiği değeri kazanacak inşallah. Bir kez daha bizleri her alanda yalnız bırakmayan Siyasi büyüğümüz sayın Enver YILMAZ'a  ve OBB Genel Sekreteri Mustafa ÇÖPOĞLU'na teşekkür ediyorum. Ayrıca Gerek şahsı gerek ekibi ile bizlerin yanında olan ilçemizdeki yol ağlarında yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir HATİPOĞLU ve ekibine de teşekkür ederim. Bizler büyükşehrin avantajlarından faydalanmaktayız. Yıllardır yapılamayan yollara yeni giriliyor. Bu bir ekip ve proje işi, Bunu en iyi bilen de Başkanımız Enver YILMAZ. 2018 yılına kadar gerek ilçemizde gerekse ilimizde bitmeyen yol kalmayacak. Vatandaşlarımız bizlere güvensin ve dualarını bizden eksik etmesin. Biz onların hizmetkarıyız', dedi.