Anasayfa » Haberler » Korgan'da Görülmemiş İftar.

Korgan'da Görülmemiş İftar.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen her ilçede iftar programları bu yıl ilçemizde rekor katılımla gerçekleşti. Korgan Cumhuriyet Meydanı'nın daki programa 3 bin kişi katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Enver YILMAZ iftar öncesi İlçemizde yapımı devam eden Dip Mahalle-Yazlık Bağlantı yolu, Yeşildere yolu, Korgan Belediyesi Beton Santrali ve taş ocağındaki çalışmaları yerinde inceleyerek Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'dan bilgi aldı. Gezi sonrası Korgan Belediyesi makam odasında yine Belediye Başakanımız Tuncay KİRAZ ve birim müdürlerimiz sayın Enver YILMAZ'a ilçemizdeki genel çalışmalar hakkında sunumlarda bulundular. İftar programında kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanımız YILMAZ, vatandaşlara hitap etti. Programa ayrıca Ak Parti İl Başkanı Uğur ÇELENK, Korgan Kaymakamı Faruk DOĞRU, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet TÜRE, Kumru Belediye Başkanı G.Murat HATİPOĞLU, Aybastı Belediye Başkanı İzzet GÜNDOĞAR, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet YANIK, Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp KARABAYRAK, Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver YILMAZ'ın eşi Yeter YILMAZ ve kadın kolları teşkilatı, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. İftar programı sonrası muhtarlarımızla toplantı yapan Enver YILMAZ, tek tek muhtarlarımızı dinleyip notlar aldırdı daha sonra ,Teravih namazını Korgan Merkez Camii'nde kıldıktan sonra ilçemizde ayrıldı.