Anasayfa » Haberler » Korgan Değerleri 3. Çalıştayını Gerçekleştirdik.

Korgan Değerleri 3. Çalıştayını Gerçekleştirdik.

Belediye Başkanlığımızca düzenlenen Korgan değerleri ile buluşuyor çaliştayının 3.sünü her yıl olduğu gibi Ramazan Bayramının 2. günü Doğa Park'ta kahvaltılı program ile gerçekleştirdik. Düzenlelen Programa Korgan Kaymakamı Faruk DOĞRU, Korgan Belediye Baskanimiz Tuncay KIRAZ ,Gümrük Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Sezai UÇARAK , Enerji Bakanlığı Daire Başkanı Fatih ERİŞMİŞ, Anayasa Baş Raportörü Salim KÜÇÜK,Samsun HAKİMİ Yılmaz PARILTI, Mersin Cumhuriyet Savcısı Burhan SAÇ ,Bolu Cumhuriyet Savcısı Seyfettin ATICI , Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp KARABAYRAK, Gümrük Ticaret Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Adem BAŞAR, Belediye Başkan Yardımcımız Namık PAÇ, İstanbul Korganlılar Derneği Başkanı İsmet GÖKÇEN ,İstanbul Korganlılar Dernek Başkan Yardımcısı Salim DERE , iş Adamı Recep Ali MUTLU, Serdarlar inşaat Sahibi Hüseyin SERDAR, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İlyas ADAŞ ve Zabıta Müdürümüz Bilal ISSI katılmışlardır.

Çalıştayda ana konu Korgan Turizmi üzerine yoğunlaştı. Müsteşar Yardımcımız Sezai UÇARMAK; Turizmin gelişmesi ve yayla turizmi için yolun önemini vurguladılar, Anayasa Mahkemesi Rapörtörü Salim KÜÇÜK; İlçemizin kalkınması ve turizm yola bağlı, ayrıca Korgan İlçesi şehir meydanına ihtiyacı var dedi Başta Başkanımız Tuncay KİRAZ ve katılımcılara teşekkür etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Daire Başkanı Fatih ERİŞMİŞ; Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'ın yoğun gayretleri ile sonuçlanan Doğa PARK ve Kayabaşı Mesire Alanı için teşekkürlerini iletti. İstanbul Korganlılar Dernek Başkanı İsmet GÖKÇEN'de; Turizme açılan bir Korgan görmek 470 üyesi olan Korganlılar Derneğini mutlu edecektir, üzerimize düşen görevi sonuna kadar yerine getireceğiz, dedi. Mahalli İdareler Daire Başkanı Fatih GEYİM; Belediye Başkanımızın başarısı Korgan Belediyesi'nin  iyi niyet ve ekip çalışmasını gösteriyor, dedi. Diğer katılımcılar da Belediye Başkanımızıa ve Çalıştayı gerçekleştirenlere teşekkürlerini ilettiler. Programın ardından hatıra fotoğrafları çekildi ve gelecek yıl 4. Korgan Değerleri Çalıştayının yine Ramazan Bayramında yapılması kararlaştırıldı.