Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » 20. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivalimizi Gerçekleştirdik.

20. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivalimizi Gerçekleştirdik.

 

20. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivalimiz de Süper Enduro Motokros Gösterilerinden sonra yağlı güreşlerin yapıldığı ve festival merkezi olan güreş alanına geçildi.

Güreş alanımıza önce Korgan Kaymakamımız Faruk DOĞRU, Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp KARABAYRAK, 2015 yılı Şenlik Ağamız Selahattin KÖKLÜ ve beraberlerindeki heyet katıldılar.

Ordu Milletvekillerimiz Oktay ÇANAK ve Metin GÜNDOĞDU bizleri yanlız bırakmadılar,ayrıca 23. dönem Milletvekilimiz Ayhan YILMAZ'da katılımcılar arasındaydı. 
Bizleri yanlız bırakmayan Belediye Başkanlarımız Akkuş Belediye Başkanımız İsa DEMİRCİ, Aybastı Belediye Başkanımız İzzet GÜNDOĞAR, Çamaş Belediye Başkanımız Alahitdin GİDEN, Çatalpınar Belediye Başkanımız Ahmet TÜRE, Çaybaşı Belediye Başkanımız İsmet YANIK, Gürgentepe Belediye Başkanımız Yener YALÇINKAYA, İkizce Belediye Başkanımız Bahri SÖĞÜT, Kumru Belediye Başkanımız Günan Murat HATİPOĞLU ile Belediyelerin Meclis Üyeleri ve birim müdürleri katıldılar.
2016 yılı Korgan Yaylası Şenlik Ağamız 60 bin TL ile Ertürkmen İnşaat Sahibi Davut ERTÜRKMEN olmuşlardır. Ayrıca ağalık yarışına giren diğer ağa adaylarımızdan Ayrıca Adem SAĞCULU iş adamımız 20 bini peşin olmak üzere toplamda 50 bin TL yardımda bulunmuştur. 2015 Yılı Şenlik ağamız Selahattin KÖKLÜ de 10 bin TL bağışta bulunmuştur. Yalçın Hotel sahibi Zuhal YALÇIN da 5 bin TL, Yakup GÜVEN 5 bin TL , Koşum İnşaat 5 bin TL ve Tevfik ÇİZGİÇ de 1 bin TL yardımda bulundular . Sponsorlarımızdan Korgan Beton, İşlemeler Petrol, Doğa Park, Çemiçoğulları da festivale önceden katkıda bulunmuşlardı. Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, 'katkıda bulunanlara çok teşekkür ediyoruz, inşallah iş adamlarımızın desteği ile gelecek yıl tribün yapacağız,' dedi. Festivalimize ayrıca Anayasa Mahkemesi Rapörtörü Salim KÜÇÜK, Mahalli İdareler Daire Başkanı Fatih GEYİM, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Daire Başkanı Fatih ERİŞMİŞ, Garnizon Komutanı Ali YILDIZ, Cumhuriyet Savcısı Doğan Adem KURT, Korgan Hakimi Samet UYSAL, Meclis Üyelerimiz, Dernek Başkanları, Muhtarlar, Birim ve Daire Müdürleri katıldılar.
Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ konuşmalarının sonunda 'Katılımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz, personelimize çok teşekkür ediyoruz, esnafımıza çokteşekkür ediyoruz, destek verenlere ve bizleri dünya ile buluşturan TV 52'ye çok teşekkür ediyoruz. İtfaiye Personelimize, Güvenlik güçlerimize, Sağlık ekiplerine, güreşçi arkadaşlarımıza ve en önemlisi 60 bin kişi ile en kalabalık Korgan Yaylası Şenliği yapmamıza vesile olan halkımıza misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah gelecek yıl daha iyisini yapacağız.' dedi. Yapılan yağlı güreşlerde 7 Kırkpınar başpehlivanı güreştii ve birinciliği Onur ATLI aldı.
Paylaş