Anasayfa » Haberler » 21. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali Tarihi Belli Oldu.

21. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali Tarihi Belli Oldu.

Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün teklifi ile 2017 yılı 21. Orman Gülü Kültür ve Sanat Festivali Etkinlikleri tarihi Aralık Ayı Meclis Toplantısında Görüs ve Öneriler Kısmında gündeme alınarak 25-26 Haziran 2017 Pazar ve Pazartesi Günleri alınmasına oy birliği ile karar verdi. Bu yıl geçen yıllara oranla daha kapsamlı ve daha büyük bir organizasyon yapılacağının altını çizen Belediye Başkanı Tuncay KİRAZ, ' 21. Orman Gülü Festivalimiz ile Ulusaldan Uluslararası Organizasyona yönelik çalışmalarımızın ilki olacak. İnşallah Korgan İlçemiz her anlamda parmakla gösterilen ilçe olacaktır.' dedi.