Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » 2017 Yılı Halk Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Bilgilendirme Toplantısına İştirak Ettik.

2017 Yılı Halk Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Bilgilendirme Toplantısına İştirak Ettik.

Korgan Halk Eğitim Müdürlüğünce yılda iki kez yapılan Halk Eğitim Kursları istişare toplantısı Korgan İlçe Kaymakamlığı toplantı salonunda Korgan İlçe Kaymakamı Faruk DOĞRU başkanlığında yapıldı. Yapılan toplantıya Korgan İlçe Kaymakamı Faruk DOĞRU, Korgan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, Korgan Cumhuriyet Savcısı Alperen BOLAT, daire amirleri ve sivil toplum kurum ve kuruluş yöneticileri katıldı.

    Korgan Halk Eğitim Müdürlüğünün 2016-2017 Öğretim yılı içersinde yapılan Halk Eğitim Kursları ile ilgili istişare toplantısının 2. Dönem Hayat Boyu Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği komisyonu toplantısında 1. Dönem açılan Halk Eğitim Kursları ile ilgili komisyon üyelerine bilgi veren Korgan Halk Eğitim Müdürü Cevat PAÇ  ‘’Halk Eğitim Müdürlüğümüzce 1. Dönemde 97 kurs açarak 1251 kursiyerimize sertifika vermiş bulunmaktayız. Halk Eğitim Müdürlüğü yeni binamızda açmış olduğumuz 23 kurs açarak 428 kursiyerimiz halen devam etmektedir. 2 Dönem olarak yine Kalorifercilik, Kuvetli Akım Tesisatçılığı ( Elektirik), Arıcılık ve Arı yetiştiriciliği, Bilgisayar ve Bilgisayar gibi kurslarımız açılacak olup kurs kayıtlarımız başlamıştır. Yeterli kursiyer sayımızı bulduğumuzda bu kurslarımız açılacaktır’’ dedi. Halk Eğitim Müdürü Cevat PAÇ yaptığı açıklamasında ‘’ Önümüzdeki günlerde yine İŞKUR işbirliği ile açacağımız 1. Evde Çocuk Bakım Kursu, 2. Evde Yaşlı ve Hasta Bakım Kursu, 3. Ön Muhasebe kurslarımızda açılacak olup bu kurslara katılan kursiyerlerimize İŞKUR tarafından günlük yevmi yeleri verilecektir. İlçemiz genelde inşaatçı olduğu için bu yaz ayında İnşaatçılık üzerine bir kurs açmayı düşünüyoruz’’ dedi.

 

    Korgan Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan toplantıda Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu üyelerinin önerileri ve bilgileri alındı.

Paylaş