Anasayfa » Haberler » Ordu Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI İlçemizi Ziyaret Etti.

Ordu Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI İlçemizi Ziyaret Etti.

MİLLETVEKİLİ TAŞÇI KORGANI ZİYARET ETTİ

Ak Parti  Ordu Milletvekilimiz Sayın Ergün TAŞÇI her fırsat bulduğunda ilçeleri karış karış gezmeye devam ederek vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor.

Fatsa İlçesindeki Şehit Uzman Çavuş Kerim ÇALIŞKANCI’ nın cenazesine katılmak üzere Ordu'ya gelen Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI Kabadüz İlçesi Çambaşı Yaylası'nda yapılan Kar Festivali sonrası Korgan İlçe Kaymakamı Faruk DOĞRU ve Korgan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ ile birlikte Korgan İlçesine gelerek yapılan yatırımlarla gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Meclis çalışmalarından fırsat buldukça Ordu'ya gelerek ilçeleri gezen Ordu Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI akşamüzeri Korgan İlçe Kaymakamı Faruk DOĞRU, Korgan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ ile birlikte Korgan İlçesine gelerek Korgan da yapımı hızla devam eden Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve 60 yataklı Korgan Devlet Hastanesi inşaatlarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akşam saatlerinde Çayırkent Mahallesini de ziyaret eden Milletvekili TAŞÇI ve beraberindekiler daha sonra Tepealan Mahallesine gelerek Korgan Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa ADAŞ’ ın kayınvalidesinin vefatından dolayı taziye ziyaretinde bulundular. Son olarak Tepealan Mahallesinde Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Musa DUMAN'ı kardeşi olan   eski İl Genel Meclis Üyelerinden Kazım DUMAN’ ı da evinde ziyaret eden vekil TAŞÇI ve beraberindekiler Korgan İlçesine geldiler. Bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet eden AKP Ordu Milletvekili Ergün TAŞÇI burada yaptığı konuşmasında ‘’Ben Korgan İlçemizi ve diğer ilçelerimizi seviyorum. Bu benim Korgan İlçemize ilk gelişim değil. Bundan sonrada sık sık gelip vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyeceğim. Çünkü ben onların vekiliyim’’ dedi.