Anasayfa » Haberler » İlçemizdeki Devlet Yatırımları Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor.

İlçemizdeki Devlet Yatırımları Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor.

SÖZ VERDİK, SÖZÜMÜZÜ TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Korgan İlçesindeki Devlet yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Korgan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ ‘’ Korgan İlçemiz yapılan yatırımlarla altın çağ devrini yaşayacaktır’’ dedi.

Korgan İlçemiz de yapımı devam eden 60 yataklı Korgan Devlet Hastanesi ve Anadolu Mesleki Teknik Lise İnşaatının çalışmaları devam ederken, Belediyemiz tarafından yapımı devam eden Korgan Sanayi Sitesi İnşaatı arazinin çalışma koşullarına el verişli olmadığı için kış ayında çalışmalarına ara verildiğini belirten Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ yaptığı basın açıklamasında ‘’Ben seçim meydanlarında Korgan İlçemize bazı hizmetler için Korganlı hemşerilerime vaatler vermiştim. Yaptığımız çalışmalar sonunda Sanayi Sitemizin, Korgan Devlet Hastanemizin ve Korgan eski Cezaevinin olduğu araziye de Anadolu Mesleki Teknik Lisesi İnşaatını başlatarak Korgan’ ımıza hizmet etmeye başlamış bulunmaktayız. 16 Derslik, 5 katlı Anadolu Mesleki Teknik Lise inşaatımız ve 5 katlı, 5 Diyaliz üniteli 60 yataklı Korgan Devlet Hastanesi İnşaatımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu iki dev yatırım 2017 sonlarında bitirilmiş olup halkımızın hizmetine açılacaktır. Yine3 Bloktan ve 76 dükkândan oluşan Korgan Sanayi Sitesi İnşaatımızın, 1. Blok temel betonu atılmış olup, kolon direkleri dökülmüştür. Şuan arazide kış aylarında çalışma şartlarının zor olması nedeni ile çalışmalara ara verilen Korgan Sanayi Sitesi İnşaatımız da önümüzdeki günlerde havaların müsaade etmesi ile birlikte tekrar çalışmalar başlatılacaktır’’ dedi.