Anasayfa » Haberler » Ordu Büyükşehir Belediyemiz Tarafından Yapılan ve Yapılacak Hizmetler Hakkında İstişare Toplantısı Düzenlendi.

Korgan Kaymakamımız Faruk DOĞRU, Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ, Ak Parti İlçe Başkanımız Eyüp KARABAYRAK, Meclis Üyelerimiz, Birim Müdürlerimiz, Muhtarlarımız ve STK Temsilcilerimiz ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver YİLMAZ ile istişare toplantısında Büyükşehir Belediyesi 3 yıllık yatırımlar anlatıldı, talepler dinledi. Korgan'a B.Şehirden önce yol için ayrılan ödenek, yıllık 800 bin lira.
OBB'nin 2.5 yılda Korgan'a yaptığı yol yatırımı ise16 milyon lira... Güzel Korganımıza 2.5 yılda 13 milyon 300 bin liralık su yatırımı yapıldı. 2017 yılında ise 9 milyon 180 bin liralık su yatırımı yapacak.