Orman Gülü Sarı Orman Gülü
« Geri Dön
HABERLER | HABER DETAYI
Anasayfa » Haberler » İlçemizdeki Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

İlçemizdeki Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Ordu İlinin Büyükşehir olasından sonra bölgemizin en büyük problemlerinden yol  hizmetleri tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Ordu İlini İç Anadoluya bağlayacak olan Fatsa, İslamdağ, Korgan, Niksar yolu 2016 yılında ihalesi yapılmış ve çalışmalara ara vermeksizin başlanmıştı. Niksar üzerinden gelen yol çalışması da Belalan Mahallemize kadar gelmişti. Fatsa İlçesi  İslamdağ Mahallesi üzerinden gelen yol çalışmaları bu yıl sonu itibari ile stabilize olarak ilçe merkezine yetiştirilmesi planlanmakta. 

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yıllardır yapılamayan ve 60 haneli Tepealan Keloğlu Deresi beton yol çalışmaları da başlamış, altaypı ve genişletme çalışmalarından sonra beton dökümüne başlanacaktır. Karakoyunlu Mahallemiz de de beton yol çalışmaları hızla devam etmektedir. 

Hemşehrimiz İstanbul Milletvekili Dr. İsmet UÇMA'nın da büyük uğraşları sonucu Belediyemize çıkartılan AFAD yardımı da yine Tepealan Mahallemiz Düzdağ Mevkii beton yol çalışmalarından kullanılacak olup 2017 yılı içerisinde tamamlanacaktır.

40 Km'lik beton yol projemizin 25 Km'si bitmiş durumda ve bu yıl içerisinde tamamlanacaktır. Büyükşehir Belediyesi tarafından yine Korgan Yaylamız ile Perşembe Yaylası arasında bulunan yeşil yol güzergahı da bu yıl içerisinde beton yol yapılacak ve İlçemiz genelinde toplamda 26 km Büyükşehir Belediyemiz tarafından beton yol yapılacaktır.

Paylaş