Anasayfa » Haberler » Ordu Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI İlçemizi Ziyaret Etti.

Ordu Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI İlçemizi Ziyaret Etti.

Ordu Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI Çiftlik Mahallemizde gönülleri fethetti...
Ordu Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI, Belediye Başkanımız Tuncay KIRAZ, Ak Parti İlçe Başkanımız Eyüp KARABAYRAK ve beraberindeki heyet Çiftlik Mahallemizi ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Emre TOPUZ ve Fatoş GULES çiftinin düğün merasimine katılan, kahvehane sohbetleri, ev ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI'ya Çiftlikli vatandaşlarımızın ilgisi büyük oldu. Her vatandaşımızı can kulağıyla dinleyen, yapılan hizmetler ile yapılacak hizmetlerimiz hakkında vatandaşlarımıza bilgilendirmelerde bulunan Milletvekilimiz yine kalabalık bir vatandaş grubu tarafından Çiftlik Mahallemizden uğurlandı. Ayrıca Ilcemizde çeşitli kurumlarda görev yapan Çayırkent Mahallemizin heyeti Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI, Belediye Başkanımız Tuncay KIRAZ, Ak Parti İlçe Başkanımız Eyüp KARABAYRAK ve beraberindeki heyetle toplantı yaparak Önümüzdeki günlerde yapılacak olan referandum öncesi Çayırkent Mahallemizi 1. Çıkartma sözü verdiler.