Anasayfa » Haberler » Beton Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor.

Beton Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor.

BelediyeBaşkanımız Tuncay KİRAZ İlçemize yapmış olduğumuz büyük projelerden Beton Yol Projesi hakkında açıkalamalarda bulundu. Başkanımız KİRAZ ;'Her Mahallemize Beton Yol Projemiz kapsamında bahar mevsiminin gelmesi ve çalışma sezonunun açılması ile birlikte geçtiğimz yıl tamamlayamadığımız  Karakoyunlu, Soğukpınar, Büyükakçakese, Durali, Tatarcık Mahallelerimiz de beton yol çalışmaları tam gaz devam ediyor. Kış sezonunun tamamlanması ile birlikte ilk olarak Karakoyunlu Mahallemize ve ardından sırasıyla Soğukpınar ve Tatarcık Mahallelerimize betonlarımızı attık. Bu yıl içerisinde 40 Km'lik Beton Yol Projemiz kapsamında kalan 14 Km'yi tamamlamış ve sözümüzü yerine getirmiş olacağız. Ayrıca 8 Nisan da Tepealan Keloğlu Deresi Mevkii, Düzdağ Küme Evleri ve Kırıkbozu Küme Evlerine dökülecek olan beton yolumuzun da ihalesini gerçekleştirdik.Vatandaşlarımızın hayır duaları bizlere yetiyor. Artık Korgan'dan hareket eden bir araç stabilize yol görmeden tüm Mahallelerimize girebilecek, Hayırlı olsun.' dedi.