Anasayfa » Haberler » 24. Hıdırellez Etkinlikleri ve Bahar Festivamizi Gerçekleştirdik.

24. Hıdırellez Etkinlikleri ve Bahar Festivamizi Gerçekleştirdik.

24. Hidrellez Etkinlikleri ve Bahar Festivalimize katılım göstererek bizleri onurlandiran Ordu Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI, Korgan Kaymakamımız Faruk DOĞRU, Çaybaşı Belediye Başkanımız İsmet YANIK, Garnizon Komutanımız Ali YILDIZ, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah UÇAR, Emniyet Amirimiz Mehmet KUFACI, Çiftlik Mahallemiz Son Belediye Başkanımız Ali GUT, Çayirkent Mahallemiz Son Belediye Başkanımız Muzaffer ÇAKMAK, Meclis Uyelerimiz Namık PAÇ, Hayati ALAN, Ahmet Ali BOLAT, Ibrahim AYIĞ, muhtarlarimiza, dernek başkanlarımıza, mesaj yollayan tüm dostlarımıza, sesiyle bizleri coşturan Halk Müziği Sanatçısı Seyhan ÇEK ve tüm halkımıza çok teşekkür ederim.
Tuncay KİRAZ
Korgan Belediye Başkanı