Anasayfa » Haberler » 40 Km Beton Yol Projemizi 60 Km Olarak Bitirdik.

40 Km Beton Yol Projemizi 60 Km Olarak Bitirdik.

40 KM BETON YOL ÇALIŞMAMIZI 60 KM ‘YE ÇIKARTARAK BİTİRDİK.

2016 yılı projelerimizden en büyüğü kuşkusuz ‘Her Mahallemize Beton Yol’ kapsamındaki  40 Km beton yol projesiydi. Yarısı 2016 yılı içerisinde biten proje kapsamında her mahallemize muhtarlarımız ve meclis üyelerimizle istişare ederek  beton yol dökümü gerçekleştirdik. 6 Milyon TL’ye mal olan ve tamamen Korgan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında son olarak büyük Mahallelerimizden Çiftlik Mahallemize 2100 m beton dökümü gerçekleştirilerek proje tamamlandı. Proje kapsamında olmayan fakat Belediyemizin kendi imkanları ve beton santrali ile yaptığımız Tepe Mahalle Köyceğiz, Kütük Durak, Abaz, Eylence Mevkii’leri ve Dip Mahalle Aşağıköy Mevkii de proje dışında Belediyemizin kendi imkanları yapmış olduğu beton yol mevkiileridir. Ayrıca İstanbul Milletvekili Dr. İsmet UÇMA’nın katkıları ile Tepealan Mahallemiz Düzdağ Mevkii, Keloğlu Deresi Mevkii ve Kırıkbozu Alanbaşı Mevkii de proje dışı beton yollarımızdan  olup tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Korgan tarihinin en kapsamlı yol projesi 3 yılda gerçekleşmiş ve İlçemizin yol problemi büyük oranda tamamlanmıştır.