Anasayfa » Haberler » Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ Suluova Ordulular Derneğinin Açılışına Katıldı.

Suluova Ordulular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizin açılışı hemşehrilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Açılışa Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz, Suluova Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK, KORDEF Başkanı Salim Dere ve hemşehrilerimiz katıldı.
Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz yapmış olduğu konuşmada ;'Derneklerin önemi çok büyük ve Örgütlü toplumlar örgütsüz toplumları daima yönetir. Burada çok güzel bir birlik beraberlik gördüm. İnşallah derneğimiz sayesinde bu birlik katlanır. Başta Denek Başkanı Mustafa Yıldırım ve yönetimi tebrik eder başarılar dilerim. 'dedi.