Anasayfa » Haberler » Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'dan Ramazan Mesajı

Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ'dan Ramazan Mesajı

Korgan Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ  Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“Af, mağfiret ve bereket ayı olan, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz” diyen Belediye Başkanı Tuncay KİRAZ mesajında şu ifadelere yer verdi. “Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. Bu mübarek ayda inşallah sofralarımızı paylaşacağız, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Kendimiz için istediğimizi kardeşimiz için de isteyeceğiz. Ramazan, ‘Ben değil, biz diyenlerin’ ayıdır. Bu ayda 9 Haziran Cumartesi akşamı Ordu Büyükşehir Belediyemiz tarafından Korgan Cumhuriyet Meydanı'nda  kuracağımız iftar sofralarımızla birlik beraberliğin keyfini yaşayacağız. Bu düşüncelerle Ramazan Ayının vatandaşlarımıza, İslam Âlemi’ne ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.