Anasayfa » Haberler » Korgan Devlet Hastanemiz Açılıyor.

Korgan Devlet Hastanemiz Açılıyor.

MÜJDE KORGAN, HASTANE BU AY CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN AÇILIYOR
Korgan ilçesinde yapımı bitirilen ve çevre düzenlemesi bitirilmek üzere olan 60 yataklı Korgan Devlet Hastanesi 19.06.2018 tarihinde Orduya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın telekonferans sistemi ile açılacağı bildirildi.
Korgan ilçesinde 26.06.2016 tarihinde 6500 metre kare üzerine başlatılan 4 katlı ve 60 yataklı Korgan Devlet Hastanesi, 19.06.2018 tarihinde Ordu’ ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından telekonferans yolu ile açılacağı öğrenildi. Konuyla ilgi bir açıklama yapan Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ‘’30 Mart 2014 yerel seçimlerinde mitinglerde Korgan ilçemize tam donanımlı modern bir hastane kazandırmayı vaat etmiştim. Göreve geldikten sonrada ilk görevlerimizden biri olan bu hayalimizi gerçekleştirmek için çalışmalarımızı hızla başlatarak hastane inşaatımızı bitirmiş olup önümüzdeki günlerde çevre düzeni de bitirmiş oluyoruz. 24 Haziran Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Ordu İlimize gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın da katılacağı bir programla Telekonferans sistemi ile hastanemizin de açılışını gerçekleştireceğiz’’ dedi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından telekonferans sistemi ile açılacağı bildirilen Korgan Devlet Hastanesi makinelerinin firma tarafından sevkiyatının yapılmaya başlandığı ve montaj çalışmalarının devam ettiği, açılıştan bir ay gibi kısa süre sonra da tam teşekküllü hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Dün Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar programı öncesi yeni yapılan Korgan Devlet Hastanesi inşaatını gezen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı ve Milletvekili adayı Dr. Şenel Yediyıldız, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, AK Parti Korgan ilçe Başkanı Eyüp Karabayrak eksiklikleri yerinde incelediler