Anasayfa » Haberler » Her Yer Sıcak Asfalt

Her Yer Sıcak Asfalt

Korgan İlçemizde Ordu Büyükşehir Belediyemiz Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 2020 yılı içerisinde toplamda 7 Km sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirildi. Şehir Merkezi aşınma asfalt, Stadyum yolu, Hastane yolu, Tedaş ve Sanayi yolunun yanı sıra 1 Km Yenipınar Mahallemiz olmak üzere çalışmalar gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz yaptığı açıklamada 'Korgan ilçemizde yapılmış olan asfaltların sonuna geldik, hizmetleri bizden esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr M. Hilmi Güler 'e, Genel Sekreter Bülent Şişman, Fen İşleri Daire Başkanımız Abdulkadir Hatipoğlu, OBB Fen İşleri Şefimiz Hüseyin Alacak, Sorumlumuz Salih Alan ve tüm emeği geçen ekibe teşekkür ederim. Hizmetlerimiz devam edecek. Nereye ne söz verdiysek yapacağız. Bizlerden dualarınızı ve iyi dilek temennilerinizi eksik etmeyin.'dedi.
Tuncay Kiraz
Korgan Belediye Başkanı