Anasayfa » Haberler » 'Bolaman Çayı Rehabilitasyonu Etüt Projesi' İle İlçemiz Şaha Kalkacak

'Bolaman Çayı Rehabilitasyonu Etüt Projesi' İle İlçemiz Şaha Kalkacak

Ordu Milletvekilimiz Sayın Opt.Dr.Şenel Yediyıldız'ın yoğun gayretleri sonucu Korgan İlçemizin de dahil olduğu 12 ilçe de Dünya Bankası finansörlüğünde 300 Milyon Dolarlık dev bir proje hayata geçiriliyor. Proje kapsamında altyapı, ulaşım, turizm, yerel eylem planları ve bölgenin gelişmesi planlanmakta. Korgan İlçemizin de dahil olduğu projede Belediyemiz   14 ayrı proje önergesi verdi, Bu projeler arasında Sülük Gölü rehabilitasyonu, Mesire Aalanları, Dere Islahları, Yayla Seyir Tersları ve Kış Sporları ve bir çok turizm projesi sunuldu. Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz yapmış olduğu açıklamada ; ' Böylesi bir projeye dahil olmak heyecan verici, Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip ilçemize büyük projeler kazandıracağız. Buradan şunu ifade etmek isterim ki bir ilk olacak bu havza projesinin Bölgemize kazandırmak için canla başla uğraşan Değerli Milletvekilimiz Sayın Opr.Dr. Şenel Yediyıldız 'a çok teşekkür ediyoruz.inşallah İlçemiz ve proje dahilindeki ilçeler bu sayede bir çok aktyapı ve ulaşım hizmletlerini tamamlayarak bölgenin parlayan yıldızı olacaktır.' dedi.