Anasayfa » Haberler » Korgan Hükümet Konağı Yıkılıyor

Korgan Hükümet Konağı Yıkılıyor

Korgan Adalet Sarayı ve Hükümet Konağı için yıkım işleri başlıyor.

Yapılan incelemeler neticesinde 1982 yılında yapılan ve depreme dayanıksız olduğu için yıkım kararı alınan Korgan Hükümet Konağı binası yıkımına başlanıyor. Daha önce Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz’ın yoğun gayretleri neticesinde Korgan Devlet Hastanesi ve Korgan Anadolu Lisesi arasında eski sağlık ocağının olduğu arazide yeni hükümet konağı ve adalet sarayı projesi onaylanmış ve  ihale edilmişti.

Belediye Başkanı Tuncay Kiraz yaptığı açıklamada; 'En büyük hedeflerimizden birisi büyük ve modern Korgan Meydanı idi ve bunun önündeki en önemli engel ilçeye uzun yıllar hizmet eden hükümet konağı binasıydı, yoğun gayret ve uğraşmalarımızla yeni Hükümet Konağı ve Adliye Sarayı binamızın Hamdolsun neticesini aldık. Projesi yapıldı ve ihalesi bitti. Depreme dayanıksız olduğu için mevcut binanın acilen yıkımına başlanması lazım. Kurumlar ilçemizde değişik devlet dairelerine taşınma işlemlerine başladı, inşallah gelecek yıl sonuna yeni hizmet binasına taşınacaklar. İlçemize hayırlı olsun.'dedi.