Anasayfa » Haberler » Anneler Günü Etkinliği Gerçekleştirdik.

Anneler Günü Etkinliği Gerçekleştirdik.

Korgan Belediyesi ve Ak Parti Korgan Kadın Kolları tarafından Anneler Günü etkinliği gerçekleştiridi.  Programa Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ İlçe Başkanımız Eyüp KARABAYRAK, Kadın Kolları Başkanı Seyhan AKDERE, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İlyas ADAŞ ve çok sayıda bayan vatandaşımız katıldı. Düzenlenen programda yılın Annesi seçilen Çamlı Mahallemizden engelli Annesi Gönül KALAY'a hediyesini Belediye Başkanımız Tuncay KİRAZ taktim etti. Engelli annesine teşekkürlerini ileten Başkan KİRAZ, 'Her anne özeldir, her anne öğretmendir ve her anne değerlidir. Ancak Allah'ın verdiği engele sabredip, şükreden ve evladını gözünden çok sevip bakıp kimseye muhtaç etmeyen anneler çok daha değerlidir. Annemizin ellerinden öpüyorum ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum' dedi.