Anasayfa » Haberler » Korgan'a Müjde Üstüne Müjde

Korgan'a Müjde Üstüne Müjde

KORGAN'A MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Korgan ilçemizde Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz'ın yoğun gayretleri sonucu daha önce yatırım programına alınan Korgan Hükümet Konağı, ihaleyi alan yüklenici firmaya teslim edilerek inşaat çalışmaları başlamıştır.

44 Milyon TL maliyetli çalışma yıl sonuna kadar tamamlanacaktır.

Konu ile ilgili konuşan Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz;

'Geldiğimiz günden beri vatandaşlarımıza verdiğimiz en önemli sözlerden birisi Korgan Hükümet Konağı Projesiydi. 1980 yılında yapılan eski yapı ihtiyaca cevap verememekte ve depreme dayanıksız olduğu için yıkım kararı alınmıştı ve Ordu Valimiz SayınTuncay Sonel'in talimatı ile yıkılmıştı. Türkiye'de sayılı ilçeye verilen Hükümet Konağı yatırımını büyük gayretle ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Seçim dönemindeki en önemli vaatlerimizden biri olan Korgan Hükümet Konağı projesi 44 Milyon Maliyetinde ve 180 günde tamamlanacaktır. Ben öncelikle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü hemsehrimiz Mehmet Fatih Serdengeçti'ye, Ordu Valimiz Tuncay Sonel'e, Hükümet Konağı Proje döneminde İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı olan Şırnak Valimiz Osman Bilgin'e, Ordu Milletvekillerimiz Ergün Taşçı'ya, Metin Gündoğdu'ya, Opr. Dr. Şenel Yediyıldız'a, İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetler Daire Başkanı Serdal Kartal'a, dönemin İdari Mali İşler Daire Başkan Yardımcısı Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri eski kaymakamımız Mehmet Fatih Çelikel'e, göreve geldiği günden beri uyum içinde çalıştığımız, ilçemize gelen hizmetlerde büyük katkısı olan Korgan Kaymakamımız Mikail Ersöz'e, AK Parti İl Başkanımız Halit Tomakin'e, İlçe Başkanımız Eyüp Karabayrak'a, 8 Yıldır birlikte çalıştığımız her kararımıza oy birliği ile oyladığımız meclis üyelerimize ve bizlere inanan tüm halkımıza teşekkür ederim. Allah bizlere nasip ettiği sürece vatandaşlarımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğim. Devletimiz ve milletimiz var olsun. Bu büyük hizmet ve eser ilçemize hayırlı olsun.' dedi.